Energetisch
Morfologische
Bloedtest

Waardevol bloedonderzoek

PMS, vermoeidheid, slaapproblemen, hoofdpijn, stress/spanning. Waar kun je beginnen met het aanpakken van al jouw maandelijkse klachten?

Ik werk in mijn praktijk met een Energetisch Morfologische bloedtest (EMB) die verschillende problemen in het lichaam kan aantonen. Een EMB-test kan een mooie eerste stap zijn, een aanvulling op de informatie die uit het intakegesprek en vragenlijst naar voren komt.

Wat houdt een EMB-test in? 

De EMB-test is een test die niet de huisarts, maar een orthomoleculair of natuurgeneeskundig professional afneemt. Een paar bloeddruppeltjes wordt met een vingerprikje afgenomen. Het lab analyseert vervolgens enerzijds het bloed op microscopisch niveau. Anderzijds, vanuit de wetenschap dat alles uit energie bestaat, wordt er geanalyseerd op energetisch niveau. 

Onderzoek wordt met reguliere èn complementaire bril gedaan

Met deze test krijg je inzicht in reguliere bloedwaarden zoals de bloedplaatjes, hemoglobine, rode bloedcellen en witte bloedcellen. Maar het kan ook verschillende tekorten, verstoringen en belastingen aan het licht brengen. In het onderzoek wordt zowel met reguliere als complementaire bril naar het bloed en de anamnese gekeken. 

Waarden die met dit onderzoek naar boven kunnen komen zijn onder andere:  

 • Vitaminen- en mineralentekorten
 • Stressparameters 
 • Darm- en leververstoring 
 • Intoleranties
 • Vrije radicalen en toxiciteit 
 • Virale en bacteriële belasting 
 • Pancreasinsufficiëntie 
 • Neurotransmitters 
 • Hormoonbalans 

Eén vingerprikje kan op deze manier een heleboel informatie verschaffen over je hele systeem. In de praktijk maken we dan een vertaalslag en krijg je een analyse met duidelijke uitleg. Zo kun je hiermee aan de slag. Door middel van een vervolggesprek kunnen we de voortgang bewaken en eventuele vervolgstappen bespreken.

De EMB-testmethode is niet wetenschappelijk onderzocht en vervangt ook niet het reguliere bloedonderzoek. De uitkomsten van deze onderzoeksmethode hebben echter een meerwaarde doordat in de praktijk bewezen is dat ongeveer 80% van de patiënten verbetering bemerkt.

Investeer in jouw persoonlijk kompas

Dit gaan we doen

 • Diagnostisch consult van 90 minuten inclusief bloedafname 
 • Vervolgconsult van 60 minuten om de uitslag te bespreken
 • Je ontvangt een persoonlijk kompas: de uitgewerkte uitslag en behandeladvies m.b.t. voeding en suppletie
 • Contactmoment na 3 maanden om de voortgang te bespreken
 
Wil je naast de EMB-test ook 1-op-1 hormooncoaching? Kies dan aanvullend voor de behandelmodule ‘Hormoonbalans in 6 stappen‘ en krijg korting op het gehele programma.
 
 
 
 
 
→  Neem vrijblijvend contact met me op voor meer informatie!

De bloedtesten kunnen worden afgenomen van maandag t/m donderdag. 

 ** De adviezen die n.a.v. de test worden gegeven hebben een energetische en/of holistische insteek. De waarden in deze test kunnen niet 1-op-1 vergeleken worden met een reguliere bloedtest. Voor bijvoorbeeld vitamine B12 kan er regulier een normale waarde zijn, terwijl deze uit deze EMBtest een deficiëntie aangeeft. EMBtest doet metingen, vaststellingen, onderzoeken en behandeladvies uitsluitend met instemming van de cliënt. Deze vervangen echter niet de diagnostiek, verpleging en verzorging van de reguliere gezondheidszorg. Metingen, bevindingen, onderzoek en adviezen n.a.v. deze EMBtest vallen onder ‘natuurgerichte geneeswijzen’.