Kom in contact met mij

Ben je geïnteresseerd in mijn gratis e-book, in een gratis overzichtelijke dagplanner of in een waardevolle inzichtsessie? Vul dan het onderstaand contactformulier in en geef jouw keuze aan in het bericht. 

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken voor een eerste consult, dan kan dat natuurlijk hier ook. Je kunt me via mail, telefoon (ma t/m vr van 9:00-17:00) of het contactformulier bereiken. Ik lees alle berichten en probeer binnen een dag te reageren.

⇒ Bij de praktijk is parkeergelegenheid op eigen terrein |  5 min lopen vanaf station Zuidhorn |  8 min per trein/auto vanaf stad Groningenin

Gegevens therapeut:

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging CAT. Alleen individuele en curatieve therapie worden erkend en gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Voor meer informatie zie: https://catvergoedbaar.nl/. Neem voor meer informatie over vergoedingen contact op met jouw verzekeringsmaatschappij. 

CONTACTGEGEVENS: 

Mandy Tawaäng
Fermafem
06 19704931
info@fermafem.nl

Adres praktijk Fermafem
Wilhelminalaan 68
9801 BE ZUIDHORN

BTW-ID:NL003420169B47
KVK-nummer: 80295061

Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie https://gatgeschillen.nl/. 

Kom in contact